Shoulder press Professioneel V6804

3 624,00 Incl BTW

Shoulder Press met Convergente beweging. Aparte beweging van de armen.  Afgewerkt voor intensief gebruik.

EAN: 5404030301741 Artikelnummer: V6804 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Shoulder press of schouder pres volgens de nieuwste technologie op de markt. Met dit toestel worden de schouderspieren getraind. Door de verschillende grepen kan zowel de voor als de achterkant getraind worden. Een convergente schouder pres geeft een mooiere vorm aan de schouders. De beweging is volledig biomechanisch en convergent, wat wil zeggen dat de beweging volledig de natuurlijke krachthoeken volgt van het menselijk lichaam. Door deze technologie komt er minder druk in de gewrichten en werken de spieren optimaal zonder overbelasting bij de start.

Door het unieke verstelsysteem van de zitting zal u steeds de perfecte houding hebben tijdens de training. Een slechte houding tijdens het trainen kan blessures in de hand werken. Deze zittingen zijn afgewerkt in hoogwaardig kunstleder met dubbele stiksels.

Ergonomische handgrepen uit hoogwaardig materiaal verzekeren een spreiding van de drukkracht over de hele arm mede met een correcte houding over het verloop van de ganse beweging.

Prijs geleverd en geplaatst gelijkvloers.

Voor levering op verdiep wordt per case een offerte gemaakt. Eventueel met gebruik van verhuislift indien mogelijk.

Extra informatie

Gewicht 300 kg

Brand

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen