Seated Bench Press Toestel Convergent V6801

3 624,00 Incl BTW

Professioneel chest press toestel met convergente beweging. Stevig afgewerkt toestel in zwarte poederlak.

EAN: 5404030302809 Artikelnummer: V6801 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Seated bench press toestel of zittende bankdruk ontwikkeld volgens de nieuwste technologie op de markt.
Zittend bankdrukken is een oefening die vooral de grote borstspier ontwikkeld. Naargelang een hogere of lagere positie zal de bovenkant of de onderkant van deze spier meer werken. Dus 3 verschillende houdingen geven een optimaal resultaat.
De beweging is volledig biomechanisch en convergent, wat wil zeggen dat de beweging volledig de natuurlijke krachthoeken volgt  van het menselijk lichaam. Door deze technologie komt er minder druk in de gewrichten en werken de spieren optimaal zonder overbelasting bij de start. Door de handige verstelling van de zitting zal u steeds de perfecte houding hebben tijdens de training. Een foutieve houding tijdens het trainen kan blessures in de hand werken.

De zitjes zijn afgewerkt in hoogwaardig kunstleder met dubbele stiksels.

Ergonomisch ontwikkelde handgrepen uit hoogwaardig materiaal verzekeren een spreiding van de drukkracht over het hele hand en zetten de pols in een correcte houding over het verloop van de beweging.

Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit door VPS geselecteerd op basis van jarenlange ervaring.

mini-v-line-cat
Download hier de cataloog V-line VPS

Extra informatie

Gewicht 250 kg
Kleur

mat zwart

Steekgewichten

107 Kg

Afmetingen

147cm x 139,5cm x 182cm

Brand

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen