Filter
Hometrainers

Hometrainer

Hometrainer specialist sinds 1983

Hometrainers voor privé gebruik en professioneel gebruik die beantwoorden aan alle kwaliteits-en prijscriteria. Bij VPS koop je een degelijke hometrainer om jaren zorgeloos te fietsen. Wij werken al jaren onder eigen VPS label. Alle toestellen zijn door ons ontworpen en samengesteld met duurzame onderdelen. Wij bouwden een reputatie op door correctheid en service.

Montage

Alle hometrainers worden geleverd en gemonteerd. Dus u krijgt geen doos met een puzzel van onderdelen geleverd. Daarboven geniet u ook van de 2 jaar garantie door onze eigen technische dienst.

Alle hometrainers kunnen getest worden in onze showroom te Merchtem. Tevens geven wij advies bij  de afstelling van de hometrainer volgens uw lichaamsbouw. Zo bent u verzekerd van een juiste houding tijdens het fietsen. Een hometrainer kopen bij VPS Fitness is een goede investering voor uw gezondheid.

Een hometrainer is de ideale keuze om te bewegen
Door de lage belasting op uw gewrichten is een hometrainer toegankelijk van beginner tot de gevorderde sporter. Zelfs voor minder mobiele mensen hebben we bij VPS Fitness de aangepaste hometrainers met een lage instap.

Jarenlange ervaring in de fitnesswereld
Dankzij onze jarenlange ervaring in de fitnesswereld helpen we jou bij de ideale keuze van uw hometrainer. Het draait niet zomaar om verkoop maar we willen jou helpen in het bereiken van jouw doelstelling. Hiervoor zijn al onze VPS hometrainers uitgerust met alle nodige accessoires. Zo krijg je de trainingsduur, snelheid, calorieverbruik, wattage en zelfs jouw hartslag te zien tijdens het fietsen.

Door hun compact ontwerp zijn de VPS Hometrainer makkelijk te plaatsen in elke ruimte. Wil je de hometrainer eens verplaatsen dan is dit geen probleem want elk model bij VPS is uitgerust met geïntegreerde transportwielen.

Eigen technische dienst
Onze eigen technische dienst levert & plaatst alle hometrainers . Zodoende krijgt u een kant en klare hometrainer waarop u direct kan beginnen rijden. Tevens wordt er bij de levering ook een korte uitleg gegeven zodat u met een goed gevoel uw eerste training kan beginnen.

Het VPS team staat steeds voor u klaar om u te helpen met de juiste keuze van uw hometrainer.

Top 10 hometrainers – top 5 hometrainers – beste hometrainer – hometrainer revalidatie – hoe een hometrainer kopen – duurzame hometrainer – betaalbare hometrainer