Filter
Loopbanden

loopband jogger 2 VPS

Loopbanden voor privé gebruik of voor professioneel gebruik. Bij VPS koop je degelijke toestellen tegen een correcte prijs. Wij werken al jaren onder ons eigen label en kiezen alleen voor hoogwaardige onderdelen. Ieder toestel is door ons ontworpen en uitvoerig getest.

Uitgebreid getest

Motor, elektronica en kogellagers werden uitgebreid getest. Sinds 1983 zitten wij in de fitness branche. Wij bouwden onze reputatie op door onze correcte service. Wij leveren en monteren de loopbanden gratis op het gelijkvloers. U krijgt geen puzzel van onderdelen geleverd.

2 jaar garantie

U geniet van de 2 jaar garantie door onze eigen technische dienst.

Alle toestellen kunnen getest worden in onze showroom te Merchtem.

Loopbanden voor privé en professioneel gebruik.

Onze loopbanden voor thuis zijn voorzien van extra stille maar krachtige motoren. Op die manier traint u in alle rust en op eigen tempo.

Koop een loopband om binnen veilig te lopen in een aangename temperatuur en sfeer.

Waarom koop je een loopband

Een loopband heeft ook het voordeel dat je kan stoppen wanneer je wil. Op de loopband worden er ook minder blessures opgelopen. Een loopband koop je om verschillende redenen: een loopband kopen om af te vallen, een loopband kopen om te revalideren, een loopband kopen om dagelijks te lopen, een loopband kopen om te wandelen. Een loopband kopen voor diabetes, een loopband kopen voor medische testen, een loopband kopen voor podologie, een loopband voor de hond. Een loopband is gewoon weg een apparaat dat inzetbaar is voor veel doeleinden.

top 10 loopbanden – top 5 loopbanden – beste loopband – hoe koop ik een loopband – hoe installeer je een loopband – start to run