Loopband T9100 PRO

5 995,40 Incl BTW

Professionele loopband voor intensief dagelijks gebruik met gebruiksvriendelijke console en zachte vering. Zeer mooie prijs-kwaliteit verhouding.

4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Professionele loopband met tal van mogelijkheden voor professioneel gebruik.

T9100 is een loopband voor intensief dagelijks gebruik.

Zachte Vering

De zeer zachte vering zorgt voor comfortabel lopen.

Console

Eenvoudig te bedienen console met veel mogelijkheden. Deze console heeft dezelfde vorm van de 9100 serie Hometrainer, ligfiets en Crosstrainer. Dit is zeer handig en mooi in de gym met meerdere toestellen van dezelfde lijn.

Degelijke onderdelen

De motor en sturing van professionele toestellen worden tot 900 uur getest in het technisch labo onder zware condities om top kwaliteit te kunnen verzekeren. Dit maakt nu juist het verschil als u een VPS apparaat aankoopt, elk toestel wordt onderworpen aan meerdere tests vooraleer men overgaat tot verkoop aan de professionele sector.

Extra breed loopvlak met veiligheidszone

Omdat het loopvlak ook nog een keer extra breed is kunnen ook minder mobiele personen gebruik maken van dit toestel. Het verstevigd frame zorgt ook voor extra stabiliteit bij vastgrijpen van de handsteunen.

Vergelijk via deze link onze loopbanden

Levering en Installatie

Levering en plaatsing zijn gratis op het gelijkvloers indien de toegang gemakkelijk bereikbaar is.

Voor levering op een verdiep werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf en wordt er eerst een offerte gemaakt.  Bestellingen buiten de Belgische grenzen worden verzonden in doos op pallet. U kan ons steeds contacteren om verdere afspraken te maken voor de installatie ter plaatse.

 

Download hier de handleiding

Download hieronder de digitale cataloog

 

ECOLOGISCH Beleid

Wij nemen tijdens de levering van uw loopband alle afval van verpakking terug mee naar ons magazijn en wij sorteren alle soorten afval zodat deze gerecycleerd kunnen worden. Op deze manier worden hout, plastic, piepschuim, metaal en karton volledig gerecycleerd. VPS werkt mee aan een groenere wereld

                

 

Extra informatie

Gewicht 200 kg

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen