Filter
Cardio Fitness

Hometrainer

VPS Fitness is specialist in cardio fitness materiaal sinds 1983 en hierdoor heeft onze firma jaren ervaring die we met onze klanten kunnen delen.  De strakke en moderne vormgeving van onze toestellen en de trendy looks zijn één van de belangrijke eigenschappen.

Cardio fitness apparaten bestaan vooral uit Loopbanden, Hometrainers, Crosstrainers , Spinningfietsen en Roeitrainers.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de fitnesswereld helpen we jou bij de ideale keuze van uw cardio fitness apparaat. Het draait niet zomaar om verkoop maar we willen jou helpen in het bereiken van jouw doelstelling. Hiervoor zijn al onze VPS toestellen uitgerust met alle nodige accessoires. Zo krijg je jouw trainingsduur, snelheid, calorieverbruik, wattage en zelfs jouw hartslag te zien tijdens het trainen. Alles is dus bij de hand om op een gezonde en correcte manier te streven naar jouw doel.

Door compacte ontwerpen is het VPS cardio gamma makkelijk te plaatsen in vrijwel elke ruimte. Wil je de toestellen eens verplaatsen dan is dit geen probleem want elk model bij VPS is uitgerust met geïntegreerde transportwielen.

Eigen technische dienst

Onze eigen technische dienst levert en plaatst alle toestellen. Zodoende krijgt u een kant en klaar toestel waarop u direct kan beginnen rijden. Tevens wordt er bij de levering ook een korte uitleg gegeven zodat u met een goed gevoel uw eerste training kan beginnen. De uitgebreide uitleg staat in de bijgeleverde handleiding zodat u naar gewenst kan beginnen met de verschillende programma’s die voorgeprogrammeerd zijn voor verschillende workouts. Constant watt, HRT, hill profile, fat burn zijn hier een paar voorbeelden van.

Verschillende soorten apparaten zoals hometrainers, loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, ligfietsen, revalidatiefietsen, testfietsen