Butterfly Professioneel V6802

3 624,00 Incl BTW

Butterfly of pec-deck voor professioneel gebruik.  Butterfly is een oefening die de grote borstspier ontwikkeld. Naargelang een hogere of lagere positie zal  de bovenkant of de onderkant van deze spier meer werken. Dus 3 verschillende houdingen geven een optimaal resultaat. Een butterfly of pec deck geeft een mooiere vorm van de borstspier.

EAN: 5404030302021 Artikelnummer: V6802 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Butterfly of Pec-Deck voor professioneel gebruik.
Butterfly is een oefening die de grote borstspier ontwikkeld. Naargelang een hogere of lagere positie zal  de bovenkant of de onderkant van deze spier meer werken. Dus 3 verschillende houdingen geven een optimaal resultaat. Een butterfly of pec deck geeft een mooiere vorm van de borstspier.

Biomechanisch

De beweging is volledig biomechanisch en convergent, wat wil zeggen dat de beweging volledig de natuurlijke krachthoeken volgt
van het menselijk lichaam. Door deze technologie komt er minder druk in de gewrichten en werken de spieren optimaal zonder overbelasting bij de start. Door het handige verstel systeem van de zitting zal u steeds de perfecte houding hebben tijdens de training.

Afwerking

De zitjes zijn afgewerkt in hoogwaardig kunstleder. Ergonomische handgrepen uit hoogwaardig materiaal verzekeren een spreiding van de drukkracht over de hele arm mede met een correcte houding over het verloop van de ganse beweging.

Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit door VPS geselecteerd op basis van jarenlange ervaring.

Extra informatie

Gewicht 300 kg

Brand

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen