Adductor + Abductor toestel V6819

3 624,00 Incl BTW

Adductor + Abductor toestel ontwikkeld volgens de nieuwste technologie op de markt. Dit toestel traint zowel adductoren als abductoren, dus dubbel gebruik. De beweging is volledig biomechanisch, wat wil zeggen dat de beweging volledig de natuurlijke krachthoeken volgt  van het menselijk lichaam. Door deze technologie komt er minder druk in de gewrichten en werken de spieren optimaal zonder overbelasting bij de start.

1 op voorraad

Beschrijving

Adductor + Abductor toestel ontwikkeld volgens de nieuwste technologie op de markt.
Dit toestel traint zowel adductoren als abductoren, dus dubbel gebruik. Eenvoudig in te verstellen.
Door het biomechanisch systeem komt er minder druk in de gewrichten en werken de spieren optimaal zonder overbelasting bij de start.

De zitjes zijn afgewerkt in hoogwaardig kunstleder met dubbele stiksels en is verstelbaar. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit door VPS geselecteerd op basis van jarenlange ervaring.

Levering:

Gratis levering op gelijkvloers (zonder trappen).

Levering op verdiep enkel mogelijk na plaatsbezoek. Een offerte wordt opgemaakt voor de installatie van het toestel.

mini-v-line-cat
Download hier de cataloog V-line VPS

Extra informatie

Gewicht 250 kg
Kleur

mat zwart

Steekgewichten

100 Kg

Afmetingen

140,8 x 132,2 x 188,1 cm

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen