Semi Recumbant Dual Ab Bench Body Solid GAB350

595,00 Incl BTW

Met zijn uniek ontwerp kan je eenvoudig op- en afstappen van de Body Solid GAB350.  De verstelbare zitting en rollen zijn geschikt voor gebruikers van alle lengtes met als resultaat een maximaal comfort en effectief isoleren van de gehele buikspierregio. Om de weerstand te verhogen kan je gebruik maken van Olympische halterschijven (50mm)

EAN: 0638448002388 Artikelnummer: GAB350 Categorie: Tags: , , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Voer de meest effectieve crunches mogelijk uit met de Body Solid GAB350 Semi-Recumbant Dual Ab Bench ongeacht jouw fitnessniveau. Met dit buikspierapparaat train jij je  buikspieren tot in de perfectie door het vermeerderen of verminderen van de weerstand door middel van halterschijven. Dankzij de mogelijkheid om contragewicht toe te voegen kan je makkelijk de weerstand verminderen.
Kortom…een toestel voor beginner tot gevorderde.

Extra informatie

Gewicht 44 kg
Gewicht

40Kg

Afmetingen

L 167 cm x B 72 cm x H 105.7 cm

Kleur

Grijs met zwarte kussens

Merk

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk