Smith Machine Serie 7 Body Solid GS348Q

2 095,00 Incl BTW

De 7 Series Smith Machine geeft u de vrijheid om al uw oefeningen correct uit te voeren. Het frame is 7° gebogen zo dat u een natuurlijke lichaamsbeweging kan uitvoeren terwijl u uw boven- en onderlichaam traint.  Het toestel beschikt over 20 aflegmogelijkheden waardoor je steeds een veilige en directe stop kunt maken tijdens de beweging. De dikke Smith halterstang weegt slechts 11,25 kg. waardoor hij ideaal is voor zowel amateurs als profs.

EAN: 0638448004191 Artikelnummer: GS348Q Categorie: Tags: , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

De 7 Series Smith Machine geeft u de vrijheid om al uw oefeningen correct uit te voeren. Het frame is 7° gebogen zo dat u een natuurlijke lichaamsbeweging kan uitvoeren terwijl u uw boven- en onderlichaam traint.  Het toestel beschikt over 20 aflegmogelijkheden waardoor je steeds een veilige en directe stop kunt maken tijdens de beweging.

De dikke Smith halterstang weegt slechts 11,25 kg. waardoor hij ideaal is voor zowel amateurs als profs.  Als extraatje is er de mogelijkheid om halterschijven op te bergen. De geleiders zijn voorzien van lineaire lagers waardoor de beweging steeds soepel blijft en geen schokken geeft tijdens het uitvoeren van oefeningen.

Merk

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk