Cable Crossover Body Solid GCCO150

1 895,00 Incl BTW

Cable Crossover Body-Solid GCCO150 is een niet te missen toptoestel voor je hele lichaam.  De Body-solid GCCO150 is stevig en duurzaam. Dankzij de in hoogte regelbare katrollen is er een ruime mogelijkheid aan oefeningen.  De standaard gewichtstapel van 75kg is uitbreidbaar waardoor deze zelfs voor de geoefende sporter voldoende mogelijkheden biedt.

EAN: 0638448002227 Artikelnummer: GCCO150 Categorie: Tags: , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Cable Crossover Body Solid, kom helemaal in vorm met dit toptoestel – De Body-Solid Crossover met steekgewichten. Het betrouwbare ontwerp stelt u in staat om elke spiergroep van uw lichaam te trainen. De stevige constructie heeft een extra brede en hoge basisframe en voorziet u van een eenvoudige toegang tot het toestel met een eindeloos aantal verschillende oefeningen via de hoge of lage pulley. Het frame is 5 cm x 5 cm dik en dus uiterst stabiel en duurzaam.

De opties binnen uw training worden oneindig zodra u in het bezit bent van de meest veelzijdige en functionele cable crossovers op de markt. Het professionele weerstandssysteem  van de Body-Solid GCCO150 cable crossover maakt gebruikt van de gepatenteerde Body-Solid katrollen met kogellagering. De pulleys zijn bovendien 180° draaibaar. Deze cable crossover wordt geleverd met twee gewichtstapels van 75 kg.  Deze gewichtstapels zijn ook nog eens voorzien van twee extra mogelijkheden om halterschijven te plaatsen per kant. Hierdoor kunt u nog eens maximaal 90 kg extra gewicht per zijde plaatsen. Deze zijn standaard geschikt voor 30 mm halterschijven. Als u gebruik wilt maken van 50 mm halterschijven kunt u de OAS14 adapter sleeves gebruiken (twee per kant).

De GCCO150 cable crossover is voorzien van twee pulleys die in 10 verschillende hoogtes gezet kunnen worden. Deze cable crossover met gewichtstapels is standaard voorzien van 2 handgrips en 1 enkelstrap.

Extra informatie

Gewicht 217 kg
Gewicht

217 Kg

Afmetingen

L355cm x B 99cm x H 211 cm

Kleur

Grijs

Brand

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk