Multi Gym 5-Station

7 500,00 Incl BTW

Deze fitness multi gym met 5-stations is een oude bekende in het gamma en blijft steeds een vaste waarde in uw zaal. Een combinatie van Lat pulley, rowing pulley, triceps push down en de bekende câble-cross vormen het centrale punt in de fitness.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

EAN: N/A Categorie:

Beschrijving

Deze multi gym met 5-stations is een oude bekende in het gamma en blijft steeds een vaste waarde in uw zaal. Een combinatie van Lat pulley, rowing pulley, triceps push down en de bekende câble-cross vormen het centrale punt in de fitness.
Deze oefeningen blijven de basis van alles en van hier uit kan je naar tal van andere oefeningen en dit eventueel in super sets.
Een 5 station ziet er groot uit maar groepeert 4 toestellen (of 5) op een beperkte plaats.
Alle basis toebehoren zijn standaard bijgeleverd en zijn optioneel onbeperkt uit te breiden.
Dit toestel wordt volledig geleverd en geplaatst door onze techniekers.

Levering en plaatsing is gratis op gelijkvloers. Voor levering op een verdiep van dit toestel wordt er eerst een offerte gemaakt na een plaatsbezoek.

Extra informatie

Gewicht

800 kG

STACKS

5 x 100 Kg

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen