Crosstrainer VPS Elliptical 1

1 995,40 Incl BTW

Elliptical 1 is stand-alone en produceert volledig zijn eigen elektriciteit. Dus het toestel kan overal geplaatst worden. Zo robuust als hij lijkt zo soepel is de beweging wanneer je erop staat. Het gevoel van een professionele crosstrainer bij hou thuis.

Levering en Installatie is gratis op gelijkvloers.

37 op voorraad (kan nabesteld worden)

Levering en montage op verdiep

Productprijs: 1 995,40 Incl BTW
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

Elliptical 1 is een 100% stand-alone crosstrainer en produceert volledig zijn eigen electriciteit. Dus het toestel kan overal geplaatst worden zonder hinderlijke electriciteitskabels. Zo robuust als hij lijkt zo soepel is de beweging wanneer je erop staat. Geen netstroom voor de VPS Elliptical 1 want dankzij het self powered systeem maakt hij zijn eigen stroom aan.

Semi-professionele crosstrainer

De VPS Elliptical 1 komt sterk in de buurt van zijn professionele broertjes. We spreken hier dan ook niet meer van een particuliere, maar semi-professionele crosstrainer. De crosstrainer is lang het cardiotoestel bij uitstek voor de dames. Dit omdat trainen op een crosstrainer de been en bilspieren enorm verstevigd. We merken echter dat ook steeds meer mannen het ook aangenaam vinden om een training op de crosstrainer af te werken.

Knie- & rugproblemen

In een maatschappij waar knie-en rugproblemen steeds meer voorkomen biedt de VPS Elliptical 1 de perfecte oplossing om toch de conditie te onderhouden of aan te scherpen.

Trainen op een crosstrainer heeft namelijk 1 groot voordeel. Gedurende de hele beweging ben je steeds in contact met uw toestel waardoor dit helemaal schokvrij is. De ruime voetsteunen geven een veilig gevoel en variatie in posities tijdens de training.

De ergonomische armen zorgen er op hun beurt dan weer voor dat elke gebruiker met het nodige comfort op de VPS Elliptical 1 staat.

Om jou optimaal naar het gewenste doel te begeleiden biedt de VPS Elliptical 1 jou voldoende programma’s aan. Manual, HRC, weight loss, Interval, Hill interval of liever de verrassing van de dag via het random programma?

Met de bijgeleverde borstband kan je ook constant uw hartslag volgen op de professionele led display van de VPS Elliptical 1. Het scherm van de VPS Elliptical 1 is zo ontworpen dat je als gebruiker onmiddellijk alle gegevens kan waarnemen.

Meer variatie in je training?  Bekijk ons VPS Strider waarvan je de paslengte kan instellen.

Levering en Installatie is gratis op gelijkvloers.

Bestellingen buiten de Belgische grenzen worden verzonden in doos op pallet. U kan ons steeds contacteren om verdere afspraken te maken voor de installatie ter plaatse. Wij leveren graag over heel Europa.

 

Download hier de handleiding

Extra informatie

Gewicht 95 kg
Afmetingen

71 cm × 159 cm × 205 cm

Garantie

2 jaar garantie op elektronica en mechanische onderdelen, 5 jaar op frame

Programma's

6 programma's

Energie

Self powered

Frame

Aluminium

Pedalen

Stevige antislip pedalen

Geluid

53,3 dB normale snelheid op 50cm afstand

Polar ontvanger

Ja

Brand

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crosstrainer VPS Elliptical 1” te beoordelen