Yoga Mat – Yoga Matje

45,0054,00 Incl BTW

Yogamat degelijke afwerking 6mm dikte in 2 verschillende lengtes verkrijgbaar. 140 cm en 180 cm. Deze mat is speciaal ontwikkeld voor de eisen van Yoga en Pilates. De weefselachtige structuur van het oppervlak neemt de lichaamswarmte van de gebruiker direct op en zorgt zo voor een uiterst aangenaam en intensief lichaamsgevoel.

EAN: N/A Artikelnummer: YOGAMAT Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Yogamat degelijke afwerking 6mm dikte in 2 verschillende lengtes verkrijgbaar. 140 cm en 180 cm.

Deze mat is speciaal ontwikkeld voor de eisen van Yoga en Pilates.

De weefselachtige structuur van het oppervlak neemt de lichaamswarmte van de gebruiker direct op en zorgt zo voor een uiterst aangenaam en intensief lichaamsgevoel.

De slipvaste toplaag aan beide zijden zorgt voor een veilige stand tijdens de oefeningen, omdat het voorkomt dat zowel de gebruiker op de mat uitglijdt als de hele mat zelf verschuift.

De YOGASPORT-mat voldoet zelfs aan de hoogste hygiëne-eisen, omdat zij is verfijnd met behulp van het originele Sanitized®-proces. Dit voorkomt permanent de groei van schimmels en bacteriën – zodat de YOGASPORT-mat zonder aarzeling door verschillende gebruikers kan worden gebruikt (actief biocide: pyrithionzink).

Bovendien zorgt een geïntegreerde textielkern voor de lange levensduur en vormvastheid van de YOGASPORT-mat, omdat deze op betrouwbare wijze voorkomt dat deze horizontaal slijt.

•Gecertificeerd volgens ÖkoTex Standard 100

•Sanitized® geraffineerd, d.w.z. bactericide en fungicide

•Latexvrij vinyl

•Antislip

•Isolerende bescherming tegen de koude van de grond

• Huidvriendelijk, zweet- en speekselbestendig

•Eenvoudig te reinigen met water en een mild sopje

•Platte positionering dankzij afgeronde hoeken

Kleur: zwart

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen

140cm x 60cm x 0.6cm, 180cm x 60cm x 0.6cm

Kleur

ZWART

Brand

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen