Soft drop platform

495,00 Incl BTW

Ons soft drop platform is de ideale oplossing voor geluidsoverlast tijdens uw training. Geluiden en trillingen worden drastisch verminderd dankzij de zachte kussens.

Ons platform is steeds in set van twee verschillende hoogtes van 15 cm en 30 cm en kunnen met sterke velcro veilig op elkaar gestapeld worden. Bovenop de blokken zijn driehoekige stoppers bevestigd om te voorkomen dat de halterstang weg rolt.

2 op voorraad

EAN: N/A Categorieën: ,

Beschrijving

Ons soft drop platform is de ideale oplossing voor geluidsoverlast tijdens uw training. Geluiden en trillingen worden drastisch verminderd dankzij de zachte kussens. Je medebewoners en buren zullen je dankbaar zijn, vooral wanneer je op de eerste verdieping of in een gebouw met slechte geluidsisolatie traint. Als extraatje is dit nog een bijkomende beveiliging voor je vloer. Dankzij de speciale vulling zal je gewicht niet stuiteren maar een mooie drop maken. Ons platform is steeds in set van twee verschillende hoogtes van 15 cm en 30 cm en kunnen met sterke velcro veilig op elkaar gestapeld worden. Bovenop de blokken zijn driehoekige stoppers bevestigd om te voorkomen dat de halterstang weg rolt.

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen