Seated Leg Extension – Leg Curl Body Solid GLCE365

625,00 Incl BTW

De Body-Solid GLCE365 is compact en veelzijdig.  Het uitvoeren van de leg curl of leg extension oefening op een correcte manier is een garantie met behulp van de GLCE365.  De dubbele werking en de zware belastbaarheid met behulp van halterschijven zorgen voor veel trainingsplezier op een heel compacte ruimte. Het belang van de leg curl en leg extension oefeningen mag zeker niet onderschat worden.  Deze hebben een ruim bereik en zorgen voor ontlasting van de omliggende gewrichten.

 

EAN: 0638448000889 Artikelnummer: GLCE365 Categorie: Tags: , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Leg Extension & Curl Machine

Leg extensions en leg curls zijn populaire oefeningen van nut voor elke sporter. Deze oefeningen vormen de start voor de kracht in je benen. De knieën, hamstrings, quadriceps en bilspieren worden allemaal versterkt hierdoor. Bovendien bescherm je ook je gewrichten tegen blessures.

De Body-Solid Leg extension en Curl machine is ontworpen met de gebruiker in gedachte. Je kan deze optimaal aanpassen aan je lichaam om zo de oefeningen correct en zonder belasting uit te voeren.

Deze machine is standaard geschikt voor 25 mm halterschijven. Adapters voor 50 mm schijven, gewichten en klemmen zijn niet inbegrepen.

Extra informatie

Gewicht 47,2 kg
Afmetingen

L 188 cm x b 68.5 cm x H 78.7 cm

Gewicht

41,8 Kg

Kleur

Grijs met zwarte kussens

Brand

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk