Aanbieding!

Wahoo Kickr Core Fietstrainer

Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €699,00. Incl BTW

Wahoo Kickr Core is de nieuwste slimme indoor fietstrainer van het merk Wahoo. Hij levert een realistische, nauwkeurige en stille indoor-trainingservaring door gebruik te maken van de bewezen vliegwieltechnologie en geavanceerde algoritmen van Wahoo’s legendarische indoorfietstrainers. De KICKR CORE indoortrainer is gebouwd met de duurzaamheid om al je indoortrainingen te weerstaan ​​en geen enkel ander merk slimme trainers heeft meer apps en software trainingsopties, waaronder Zwift en Trainer Road. Opgelet: Cassette niet mee geleverd.

wahoo logo zwart

Beschrijving

Wahoo Kickr Core is de nieuwste slimme indoor fietstrainer van Wahoo.
Hij levert een realistische, nauwkeurige en stille indoor-trainingservaring door gebruik te maken
van de bewezen vliegwieltechnologie en geavanceerde algoritmen van Wahoo’s legendarische indoorfietstrainers.
De Kickr Core indoortrainer is gebouwd met de duurzaamheid om al je indoortrainingen te weerstaan ​​en geen enkel
ander merk slimme trainers heeft meer apps en software trainingsopties, waaronder Zwift en Trainer Road.

Geoptimaliseerde vliegwieltechnologie Kickr Core heeft een vliegwiel van 5,44 Kg dat is ontworpen om de atleet de precieze traagheid te bieden die nodig is om een ​​buitenritgevoel te creëren tijdens het trainen binnenshuis.

Gecontroleerde weerstand
Wanneer verbonden met je smartphone, tablet of computer, stelt KICKR CORE automatisch je weerstand in via je favoriete app of software.

Realistisch rijgevoel
Het Kickr Core vliegwiel is een innovatieve en bewezen technologie die het vermogen en de traagheid nabootst die worden ervaren tijdens buitenritten. Het biedt het meest realistische rijgevoel, vooral bij gebruik van virtuele rij-/trainingsplatforms zoals SYSTM, Zwift en Trainer Road.

16% Maximale klimhelling
De weerstand van de Kickr Core past zich automatisch aan om beklimmingen tot een helling van 16% te simuleren.

+/- 2% nauwkeurigheid Vermogen
Verbeterde vermogensnauwkeurigheid voor een nauwkeurige meting van +/- 2% en een Weerstand tot 1800 W.

Eenvoudige App instellingen
Onze eenvoudige en intuïtieve Wahoo Fitness-app biedt begeleide instructies voor het instellen van de Kickr Core en het koppelen van apps en sensoren van derden om uw rit te verfijnen.

ANT+, ANT+ FE-C en Bluetooth Connectiviteit
Dankzij de ANT+- en Bluetooth-mogelijkheden kan hij tegelijkertijd of afzonderlijk verbinding maken met zowel smartphones als GPS-apparaten. Dankzij een ANT+ FE-C-verbinding kan de Kickr Core worden bediend vanaf elk FE-C-apparaat of elke applicatie.

Compatibel met Kickr Headwind
KICKR HEADWIND (optie) brengt innovatieve klimaatbeheersing naar je indoor trainingservaring. Koppel met je Kickr Core en naarmate je snelheid of hartslag toeneemt, neemt ook de ventilatorsnelheid toe.

In combinatie met de Kickr Core slimme trainer, zal de KICKR CLIMB (optie) indoor hellingsimulator stijgingen tot 20% en dalingen tot -10% matchen met fysieke hellingsveranderingen. Het tilt je training naar een hoger niveau – letterlijk.

Deze fietstrainer werkt met populaire trainingsapps zoals SYSTM en ZWIFT. Download onze uitgebreide KICKR app-vergelijkingstabel voor meer informatie over welke apps compatibel zijn met de Kickr.

Wahoo Core is compatibel met een vermogensmeter van derden als een andere methode voor vermogensmeting.

Opgelet: Cassette niet inbegrepen.

Extra informatie

Gewicht 21 kg

Brand

WAHOO

Wahoo is één van de wereldleiders op het gebied van fietstrainers en accessoires.
wahoo logo zwart