Aanbieding!

Professionele Hometrainer C9001 – EINDE REEKS

Oorspronkelijke prijs was: €2 500,40.Huidige prijs is: €2 000,40. Incl BTW

Hometrainer C9001 voor professioneel gebruik. Met het comfortabel zadel en ergonomisch stuur geeft deze hometrainer een ultiem gevoel van comfort. Het zadel is ook eenvoudig verstelbaar en is voorzien van een gasveer. Deze professionele hometrainer heeft een ingebouwde generator en werkt volledig op groene stroom.

Uitverkocht

EAN: 5404030301222 Artikelnummer: C9001 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Professionele Hometrainer C9001.

Met het comfortabel zadel en ergonomisch stuur geeft deze hometrainer een ultiem gevoel van comfort.

Het zadel is ook eenvoudig verstelbaar en is voorzien van een gasveer. Deze professionele hometrainer heeft een ingebouwde generator en werkt dus volledig op groene stroom. Het  frame van deze hometrainer is extra versterkt voor intensief gebruik.

Dit apparaat is voorzien van een grote console met duidelijk afleesbare gegevens en tal van programma’s.

Constante informatie tijdens de training

maximum speed, average speed, calories, distance, average heart rate, maximum heart rate, watts power en time. Connectie voor MP3 and CD, volume controle en speakers. Dit apparaat is voorzien van een Polar ontvanger en handgreep meting om optimaal te kunnen trainen.  In de  universele drinkbushouder passen alle types drinkbussen.

Levering

Dit toestel wordt steeds gratis geleverd en geplaatst op gelijkvloers in België. Bestellingen buiten de Belgische grenzen worden verzonden in doos. U kan ons steeds contacteren om verdere afspraken te maken voor de installatie ter plaatse. Wij leveren graag over heel Europa.

DOWNLOAD HIER UW HANDLEIDING

Extra informatie

Gewicht 83 kg
Energie

Self powered

Programma's

Manueel, fitness, random, rolling, fat burn, ascent, constant power, iron man, mountain, weight loss, HRC, interval en valley

Geluid

55,7 dB aan 20 Km/u op 50 cm afstand

Polar ontvanger

Ja

Gewicht

85.3

Garantie

4 jaar op het frame, 2 jaar garantie op onderdelen

Afmetingen

67 cm x 143 cm x 120 cm

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen