Dips Machine Plate Loaded – V6907

2 662,00 Incl BTW

Dips machine Plate Loaded voor Olympische schijven van diameter 50mm. Biomechanische overbrenging met convergente beweging. De freeweight toestellen geven het zelfde gevoel als trainen met losse halters. Enkel dat je met deze toestellen geen verkeerde bewegingen kan uitvoeren en dus de kans op blessures veel kleiner maakt. Gratis levering in België.

EAN: N/A Artikelnummer: V6907 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dips machine plate loaded voor Olympische schijven. Biomechanische overbrenging met convergente beweging.

De plate loaded toestellen geven het zelfde gevoel als trainen met losse halters. Enkel dat je met deze toestellen geen verkeerde bewegingen kan uitvoeren en dus de kans op blessures veel kleiner maakt.

De zitjes zijn afgewerkt in hoogwaardig kunstleder met dubbele stiksels en is verstelbaar in de hoogte. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit door VPS geselecteerd op basis van jarenlange ervaring.

Levering:

Gratis levering op gelijkvloers (zonder trappen).

Levering op verdiep enkel mogelijk na plaatsbezoek. Een offerte wordt opgemaakt voor de installatie van het toestel.

Extra informatie

Gewicht 140 kg

Brand

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België. Sinds 2017 is VPS International ook Gebrevetteerd Hofleverancier van België. VPS Fitnesstoestellen