Combo Bench Press GDIB46L Bodysolid

470,00 Incl BTW

Benchpress bank voor de olympische halter met beenbuiger en beenstrekker. Een totale lichaamstraining op de meest veelzijdige en complete combobank die er is. De Power Center Combo Bench (#GDIB46L) is een Flat Bench, Incline Bench, Decline Bench, 90° Shoulder Press Bench en Seated Leg Developer in één. U kunt de dynamiek van deze bank zien zodra u een blik werpt op de in meerdere standen verstelbare, telescopische staanders die de stang veilig vasthouden voor  bankoefeningen.

Beschikbaar via nabestelling

EAN: 638448000766 Artikelnummer: GDIB46L Categorie: Tags: , , , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Bench Press Bank voor de olympische halter met beenbuiger en beenstrekker. Polyvalente fitness bank. Multi Fitness oefenbank.

Een totale lichaamstraining op de meest veelzijdige en complete combobank die er is. De Power Center Combo Bench (#GDIB46L) is een Flat Bench, Incline Bench, Decline Bench, 90° Shoulder Press Bench en Seated Leg Developer in één.

U kunt de dynamiek van deze bank zien zodra u een blik werpt op de in meerdere standen verstelbare, telescopische staanders die de stang veilig vasthouden voor bankoefeningen.

De verstelbare rugleuning met 6 standen is voorzien van met pop-pins verstelbare DuraFirm™-zit- en rugkussens die extra dik en ultracomfortabel zijn.

De sterkte en stabiliteit van de Power Center Combo Bench komt van het extra zware 12-gauge all-4-side gelaste stalen hoofdframe met hoge treksterkte.

Let op: halterschijven, stang en sluitstukken zijn optioneel!

Merk

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk