Monark medische testfietsen van Wereldniveau. Verschillende modellen Revalidatie- en Testfietsen voor medische doeleinden. Gratis levering en montage.

Monark LC6 novo mini
LC6 novo Medische testfiets.
Filter
Monark Hometrainers

Monark testfietsen in de Medische wereld

Sinds 1983 is VPS reeds actief in de medische wereld van testfietsen. Wij kozen toen voor het wereldbekende merk in ergometerfietsen Monark. Monark is door de jaren heen verder geëvolueerd om mee te kunnen met de nieuwste meetapparatuur. De meeste toestellen zijn dan ook compatibel met Medische programma’s van het hoogste niveau.

Meten van exacte weerstand

De ergometrie van deze toestellen meet als één van de enige toestellen de exacte weerstand door middel van de traditionele ergometer met tegengewicht die perfect ijkbaar is. Juiste metingen zijn van groot belang bij een onderzoek. Ook bij revalidatie is het juist instellen van de weerstand zeer belangrijk.

Testen en advies

Wij nodigen u graag uit de toestellen te komen testen in onze showroom. Wij geven u graag extra advies. De levering en plaatsing gebeurt door onze eigen montage dienst. Onderhoud en reparaties worden door ons eigen team uitgevoerd. Bij VPS koop je in vertrouwen, en dat vertrouwen hebben wij in veel jaren opgebouwd naar onze klanten toe. “Klant is Koning” zeggen wij hier.(… en de Koning is ook klant)

medische test, testfiets
Medische testfiets LC-6 Novo Monark