Aanbieding!

Two stack gym Bodysolid G9S

Oorspronkelijke prijs was: €4 995,00.Huidige prijs is: €4 795,00. Incl BTW

Body Solid G9S is multi gym met onbeperkte mogelijkheden. Dit is de grotere broer van de immens populaire Body Solid G6B. Train samen met je gezin thuis zoals in de Gym op een compacte oppervlakte. Gratis levering gelijkvloers.

MONTAGE TOESTEL

Productprijs: 4 795,00 Incl BTW
Totaal opties:
Bestelling totaal:
body-solid logo merk

Beschrijving

Body Solid G9S 2 Stack Multi Home Gym is een krachtstation voor elke sport; beginnend of gevorderd. Met de Bodysolid G9S kunt u met 3 personen gelijktijdig oefeningen uitvoeren. Met de multifunctionele drukbeugel voor bench press, incline press, shoulder press en borst ondersteunende mid row oefeningen beschikt de G9S voor een groot bereik.

Tevens word de G9S geleverd inclusief de Perfect Pec station met een volledig aan te passen bewegingsvrijheid zodat alle gebruikers diepere spierpenetratie kunnen bereiken. De meegeleverde legpress/ calfpress / leg press maken gebruik van een 2:1 gewichtratio waardoor de G9S beschikt over een  ongelooflijke capaciteit van 200 kg weerstand! De antislip voetplaat is met rubber bekleed en gefabriceerd van enorm zwaar staal voor een veilige uitvoering van de meest intense trainingen.

Specificaties:

De drukbeugel is biomechanisch ontworpen voor maximale contractie van de borstspieren. De Leg extension van het product is voorzien van het uiterst soepele SmoothGlide Bearing Systeem, hierdoor zullen de leg extensions zich automatisch centreren gedurende de gehele beweging.

Geen verlies van weerstand meer dankzij de geïntegreerde CAM leg developer .  De Heavy duty stalen constructie voorziet u van kracht, functionaliteit en duurzaamheid.

De G9S heeft een telescopisch, met gas begeleide verchroomde zitting voor een snelle, soepele aanpassing van de startpositie. De Bodysolid G9s heeft standaard een gewicht stapel van 95 KG. Het product is gemaakt van een hevig DuraFirm kussen met lendensteun voor optimaal comfort en ter voorkoming van stress op de onderste rugspieren.

Wil je toch nog dat extraatje toevoegen aan de G9S neem dan zeker een kijkje naar de GKR9 vertical knee raise en dip als extra element voor een nog completere training.

Meegeleverd:

-Inclusief revolving lat bar, revolving straight bar, anklestrap, ab / triceps strap, Total Body Workout DVD, groot formaat oefeningenkaart, handdoekhouder en bidonhouder + bidon

Gratis levering op gelijkvloers.

Extra informatie

Gewicht 421,3 kg
Gewicht

421,3 Kg

Afmetingen

L 226 cm x B 193 cm x H 212 cm

Kleur

DONKER GRIJS

Brand

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk