Semi Recumbent Ab Bench Body-Solid GAB300

595,00 Incl BTW

Dubbel werkende buikspiermachine voor thuisgebruik die de buikspieren op een complete manier traint. Zowel de bovenste, middelste als de onderste buikspieren worden verstevigd op een veilige manier. Verkeerde bewegingen zijn vrijwel onmogelijk op dit toestel. Door de mogelijkheid gewicht toe te voegen kan u het aantal  Reps (herhalingen) verlagen en efficiënter trainen.

EAN: 0638448002371 Artikelnummer: GAB300 Categorie: Tags: , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Dubbel werkende buikspiermachine die de buikspieren op een complete manier traint. Zowel de bovenste, middelste als de onderste buikspieren worden verstevigd op een veilige manier. Verkeerde bewegingen zijn vrijwel onmogelijk op dit toestel. Door de mogelijkheid gewicht toe te voegen kan u het aantal  reps verlagen en efficiënter trainen.

Extra informatie

Gewicht 50,5 kg
Afmetingen

L 176.5 cm x B 84.1 cm x H 132 cm

Gewicht

45,5 Kg

Kleur

Grijs met zwarte kussens

Brand

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk