Vertical Knee Raise and Dip Bodysolid GVKR60

459,00 Incl BTW

Vertical Knee raise GVKR60 van Body-Solid is ontworpen voor een intensieve buiktraining zonder belasting van de lage rugspieren. Vertical Knee Raise machines zijn nog steeds de toestellen bij uitstek als het gaat om het slanker en strakker maken van de taille.

EAN: 0638448001046 Artikelnummer: GVKR60 Categorie: Tags: , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Vertical Knee Raise GVKR60 van Body-Solid is ontworpen voor een intensieve buiktraining zonder belasting van de lage rugspieren. Vertical Knee Raise machines zijn nog steeds de toestellen bij uitstek als het gaat om het slanker en strakker maken van de taille.

De Body-Solid GVKR60 Vertical Knee Raise & Dip is voorzien van dikke, comfortabele DuraFirm™ bekleding voor extra comfort en ondersteuning tijdens zware buiktraining. Het dipstation is voorzien van oversized handgrepen zodat de triceps, schouders en onderkant van de borstspieren tot aan de allerlaatste herhaling tot het uiterste kunnen worden belast.

Extra informatie

Gewicht 31 kg
Afmetingen

L 94 cm x B 61 cm x H 152.4 cm

Gewicht

27,7 Kg

Kleur

Grijs met zwarte kussens

Brand

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk