Smith Machine S7 Full Option Body solid GS348FB

4 712,00 Incl BTW

Body Solid Series 7 Smith Machine Full Option is een compleet apparaat voor het ontwikkelen van meer spiermassa. De Body-Solid GS348P4 stelt u in staat om bijna elke oefening uit te voeren die u maar kunt verzinnen. Feitelijk kunt u zelfs elke oefening doen die u ook in een Professionele Gym zult vinden, maar dan bij u thuis en op een compacte oppervlakte.

EAN: N/A Artikelnummer: GS348FB Categorie: Tags: , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

De nieuwe Body Solid Series 7 Smith Machine Full Option is het middel voor het ontwikkelen van meer spiermassa. De Body-Solid GS348P4 stelt u in staat om zo’n beetje elke oefening uit te voeren die u kunt verzinnen. Feitelijk kunt u zelfs elke oefening doen die u ook in een volledig ingerichte sportschool zult vinden, maar dan bij u thuis en ook nog eens zonder dat u een spotter nodig heeft.

De 7 Series Smith Machine geeft u de vrijheid om al uw oefeningen correct uit te voeren. Het frame is 7° gebogen zo dat u een natuurlijke lichaamsbeweging kan uitvoeren terwijl u uw boven- en onderlichaam traint.  Het toestel beschikt over 20 aflegmogelijkheden waardoor je steeds een veilige en solide stop kunt maken tijdens de beweging.

De dikke Smith halterstang weegt slechts 11,25 kg. waardoor hij ideaal is voor zowel amateurs als profs.  Als extraatje is er de mogelijkheid om een olympische halterstang en halterschijven op te bergen.

De Body-Solid Series 7 Smith Machine Full Option bestaat uit:

  • #GS348 7 Series 7 Smith Machine
  • #GLA348S Lat Attachment met 100 kg gewichtstapel – Voer hoge en lage pulley oefeningen uit zonder van positie te veranderen. Beschikt standaard over 100 kg. gewichtstapel met extra ruimte voor halterschijven voor meer weerstand. Bij het uitvoeren van lage pulleys kunt u de voetplaat veranderen van positie voor maximale stretch en maximaal comfort. Inclusief Lat Bar en Low Row bar.
  • #GPA3 Pec Dec Attachment – Extra dikke armkussens en DuraFirm™ bekleding zorgen ervoor dat u met maximaal gewicht de Pec Dec oefening kunt uitvoeren. Zelfs met het zwaarste gewicht dat u aankan. Het unieke ontwerp stelt u in staat om zowel uni- als bilaterale oefeningen uit te voeren.
  • #GFID71 Heavy Duty Verstelbare Bank – Volledig professioneel inzetbare trainingsbank met een maximale belasting van 450 kg. Het rugkussen is in acht verschillende posities te verstellen en het zitkussen is verstelbaar van decline positie tot een 90° positie voor shoulder presses.
  • #GPCA1 Preacher Curl Attachment – Gebouwd met de optimale hoek om uw biceps en onderarmen te isoleren en dus te ontwikkelen.
  • #GLDA3 Leg Developer Attachment – Train uw quadriceps, gluteus maximus en hamstrings. Voorzien van kussens van 20 cm breed voor maximaal comfort tijdens de meest intensieve beentrainingen.

Extra informatie

Gewicht 373 kg

Brand

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk