Power Rack Body Solid GPR400

895,00 Incl BTW

Door zijn veelzijdigheid en compacte hoogte is de GPR400 het power rack bij uitstek voor thuis.  Enorme mogelijkheden qua oefeningen en volledig aan te passen naar eigen wil dankzij de optionele hulpstukken en accessoires.

EAN: 0638448015296 Artikelnummer: GPR400 Categorieën: , Tags: , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Het Body-Solid Power Rack bestaat uit een stalen frame van 2.5mm en is van industriële kwaliteit. Het power rack biedt een enorme duurzaamheid en is gebouwd voor intensief gebruik, zelfs groepstrainingen zijn geen probleem voor dit power rack.

Met een hoogte van 203 cm heeft dit power rack van Body-Solid een lagere hoogte dan de meeste concurrerende Power Racks hierdoor is de GPR400 uitermate geschikt voor thuisgebruik en kan je hem makkelijk plaatsen in garage, kelder of op zolder.

Een breed inloopontwerp geeft gebruikers meer ruimte en comfort bij het gebruik van het rek. Dit is voordelig voor een veelvoud aan oefeningen, waaronder squats, lunges, rack pulls en deadlifts. Voeg een bank toe en open verschillende nieuwe trainingsmogelijkheden, waaronder decline en incline presses, bench presses, shoulder presses en nog veel meer.

Een geïntegreerde 32mm diameter pull-up bar maakt het verhaal nog completer, de mogelijkheid om pull-ups, chin-ups en leg lifts uit te voeren zijn dan ook aanwezig bij de Body-Solid GPR400.

Het power rack wordt standaard geleverd met pijp & pen beveiliging en J-cup liftoffs. Optionele hulpstukken en accessoires zijn ook verkrijgbaar, zoals de Lat Attachment, Multi-Chin, Dip Handles, T-Bar Row, U-Link en Weight Horn.

Extra informatie

Gewicht 131,5 kg
Afmetingen

L 133.5 cm x B 132 cm x H 201 cm

Gewicht

123.8 kg

Maximum Belasting

450 Kg

Merk

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk