Flat Incline Decline Bench Body Solid GFID71

495,00 Incl BTW

De Body Solid Heavy Duty Verstelbare Fitness Bank in twee woorden; betrouwbaar en veelzijdig. Het stevige stalen frame is 5 x 7,5 cm dik en belastbaar tot 450 kg . Tijdens het sporten past u de zit gemakkelijk aan naar uw voorkeuren. De zitting en de rugleuning zijn verstelbaar in 8 verschillende posities. Aan het uiteinde van de zitting vindt u voetrollen deze zijn handig als tegengewicht tijdens uw buikspiertraining en geven de nodige stabiliteit tijdens trainingen voor uw bovenlichaam.

Beschikbaar via nabestelling

MONTAGE BENCH

Productprijs: 495,00 Incl BTW
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 0638448000810 Artikelnummer: GFID71 Categorie: Tags: , , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Body-Solid Heavy Duty Verstelbare Bank in twee woorden; betrouwbaar en veelzijdig. Het stevige stalen frame is 5 x 7,5 cm dik en is belastbaar tot 450 kg . Tijdens het sporten past u de zit gemakkelijk aan naar uw voorkeuren. De zitting en de rugleuning zijn verstelbaar in 8 verschillende posities. Aan het uiteinde van de zitting vindt u voetrollen deze zijn handig als tegengewicht tijdens uw buikspiertraining en geven de nodige stabiliteit tijdens trainingen voor uw bovenlichaam.

Body Solid Heavy Duty Verstelbare Bank is de perfecte aanvulling op een Power Rack of Smith Machine. Met zijn transportwielen is hij bovendien makkelijk naar een halterrek of ander fitnessapparaat te verplaatsen.

Belangrijkste eigenschappen Body Solid Heavy Duty Verstelbare Bank:

  • Volledig professioneel inzetbaar met een maximale belasting van 450 kg.
  • Verstel de zitting eenvoudig en uiterst stevig via het laddersysteem
  • 7 cm dikke DuraFirm™ bekleding dat niet zal slijten
  • Inclusief voetrollen voor extra comfort en stabiliteit
  • Uitbreidbaar met de Leg Developer, Preacher Curl Attachment en de Lat Attachment
  • Inclusief transportwielen voor eenvoudig transport
  • Ideaal voor thuis- en professioneel gebruik
  • Afmetingen: 48 cm H x 175 cm L x 70 cm B

Extra informatie

Gewicht 46,7 kg
Afmetingen

177.8 cm x B 71 cm x H 48.3 cm

Gewicht

45,4Kg

Maximum ballast

450Kg

Brand

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk