Loopband Manttis 2

1 995,40 Incl BTW

Deze loopband heeft alles wat de VPS Manttis pro bezit zoals Bluetooth aansluiting met de nodige programma’s, electronisch aanpasbare hellingsgraad, handpulse en polar hartslagmeting, maar dan in een iets lichtere uitvoering zodat deze beter past in een normale woonkamer.

Deze loopband heeft ruim loopvlak met aanpasbare hardheid en een extra krachtige DC motor van 2.5pk zorgen voor optimaal loopplezier.
Gezien deze loopband Bluetooth compatibel is kan hij met verschillende apps samenwerken en u zelfs laten lopen in Google streetview waar je maar wil. De hele aardbol rond, een training in New York… waarom niet.

Uitverkocht

merk vps logo

Beschrijving

Loopband Manttis 2 heeft alles wat de VPS Manttis pro bezit zoals bluetooth aansluiting met de nodige programma’s, elektronisch aanpasbare hellingsgraad, handpulse en Polar hartslagmeting, maar dan in een iets lichtere uitvoering zodat deze beter past in een normale woonkamer.

Deze loopband heeft ruim loopvlak met aanpasbare hardheid en een extra krachtige DC motor van 2.5 Pk zorgen voor optimaal loopplezier.
Gezien deze loopband Bluetooth compatibel is kan hij met verschillende apps samenwerken en u zelfs laten lopen in Google streetview waar je maar wil. De hele aardbol rond, een training in New York… waarom niet.

Hoe worden onze loopbanden getest ?

Onze motoren en sturingen worden tot 900 uur getest in het technisch labo om kwaliteit te kunnen verzekeren.

Dit maakt nu juist het verschil als u een VPS apparaat aankoopt, elk toestel wordt onderworpen aan meerdere tests.

Loopband met regelbare hardheid

Het loopvlak bestaat uit een 2mm dikke mat met Multi Flex Deck (aanpasbare schokdemping), wat een aanzienlijk groter loopcomfort met zich meebrengt wanneer men aan een hogere snelheid gaat trainen. Deze loopband raden wij zeker aan voor personen met gevoelige pezen en gewrichten.

De VPS Manttis 2 voelt aan als een Finse piste in huis.

Om plaats te besparen is deze loopband ook opklapbaar.
Door krachtige drukpompen is deze loopband zeer gemakkelijk opklapbaar. Dus geen probleem voor mensen met een zwakkere rug.

Dit toestel ik ook voorzien van transportwieltjes om de loopband makkelijk te kunnen verplaatsen.

Service

Waarom VPS modellen lang in het gamma houdt ? Op de eerste plaats is het om onze klanten lang te kunnen voorzien van alle wisselstukken in geval van een defect.
De meeste firma’s kunnen na 4 jaar geen wisselstukken meer leveren wat dus betekend dat uw toestel niet meer repareerbaar is.  Bij VPS denken we verder en kunnen we minimum 10 jaar wisselstukken leveren van zowat alle modellen in het gamma. Dit is zeker een belangrijk punt om bij na te denken.
Voor de dienst na verkoop en service leggen wij bij VPS de lat zeer hoog. Installatie, onderhoud en reparaties gebeuren door onze eigen dienst.

Levering

Levering en plaatsing is gratis op gelijkvloers. Voor levering op een verdiep wordt een meerprijs gerekend van 90 €.

Via deze link kan u Levering op Verdiep toevoegen aan het winkelmandje.

Bestellingen buiten de Belgische grenzen worden verzonden in doos op pallet. U kan ons steeds contacteren om verdere afspraken te maken voor de installatie ter plaatse. Wij leveren graag over heel Europa.

Download hier de handleiding

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België.

merk vps logo

Extra informatie

Afmetingen

92 cm × 140 cm × 198 cm

Motor

2,5 PK

Snelheid

0.8 – 20 Km/u

Helling

1 – 15 %

Polar ontvanger

Ja

Max gebruikersgewicht
Garantie

Deze loopband heeft 2 jaar garantie op elektronica en mechanische onderdelen, 5 jaar op het frame

Opklapbaar

Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loopband Manttis 2” te beoordelen

Andere suggesties…