Lat pull Down Freeweight

2 662,00 Incl BTW

Lat Pull Down Freeweight voor Olympische schijven van diameter 50mm. Biomechanische overbrenging met convergente beweging. De freeweight toestellen geven het zelfde gevoel als trainen met losse gewichten of halters. Enkel dat je met deze toestellen geen verkeerde bewegingen kan uitvoeren en dus de kans op blessures veel kleiner maakt.

EAN: N/A Artikelnummer: V6903 Categorie: Tag:
merk vps logo

Beschrijving

Lat pull down Freeweight voor Olympische schijven van diameter 50mm. Biomechanische overbrenging met convergente beweging.

De freeweight toestellen geven het zelfde gevoel als trainen met losse gewichten of halters. Enkel dat je met deze toestellen geen verkeerde bewegingen kan uitvoeren en dus de kans op blessures veel kleiner maakt.

De zitjes zijn afgewerkt in hoogwaardig kunstleder met dubbele stiksels en is verstelbaar in de hoogte. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit door VPS geselecteerd op basis van jarenlange ervaring.

Levering:

Gratis levering op gelijkvloers (zonder trappen).

Levering op verdiep enkel mogelijk na plaatsbezoek. Een offerte wordt opgemaakt voor de installatie van het toestel.

Extra informatie

Gewicht 140 kg

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België.
merk vps logo