Home Gym Body Solid G3S

1 895,00 Incl BTW

Home Gym G3S, een complete home gym op een kleine oppervlakte. Ideaal voor algemene fitness oefeningen en revalidatie. Body Solid is een wereldmerk voor Home Fitness.

EAN: 0638448000667 Artikelnummer: G3S Categorie: Tags: , ,
body-solid logo merk

Beschrijving

Geavanceerde technologie heeft geresulteerd in een uitzonderlijk bewegingsbereik en volledige verstelbaarheid voor gebruikers van elk formaat. Het multi-grip-drukarmsysteem zorgt voor diepe en effectieve spierinteractie voor borst- en schouder oefeningen.

U hoeft niet op de grond te zitten om roeioefeningen uit te voeren met de G3S, pak gewoon de handvatten van de middelste rij vast voor training van het schouderbladen, deltoides en de onderrug.

Schakel snel en gemakkelijk tussen hoge, midden en lage katroloefeningen met het G3S-ontwerp zonder kabelwisseling. Voer lat pull downs, triceps press downs, biceps curls, weerstand buikcrunches en nog tientallen andere oefeningen uit met de meegeleverde kabelbevestigingen.

De Leg Extension / Leg Curl Station is volledig verstelbaar om comfortabel te passen bij elke gebruiker en is voorzien van dikke schuimrollers voor maximaal comfort. Voeg optioneel de Leg Press of Calf Press-station toe voor de ultieme training van het onderlichaam met een weerstand tot 190 kg.

Extra informatie

Gewicht 166 kg
Afmetingen

L 186.4 cm x B 119.4 cm x H 213.3 cm

Gewicht

154,3 Kg

Kleur

Grijs

Merk

Body Solid

Body Solid is een fabrikant van krachttoestellen in Taiwan met een hoofdverdeling in USA. Degelijk afgewerkte producten. VPS verdeelt al 28 jaar Body Solid. [caption id="attachment_1309" align="alignnone" width="300"]multi functie apparaat Body solid G6b Multi Station Bodysolid G6 is een  multifunctioneel semi-professioneel apparaat.[/caption]
body-solid logo merk