It seems we can't find what you're looking for.
CPAP Toestellen
Een goede nachtrust is goud waard

CPAP, of Continuous Positive Airway Pressure, is een apparaat dat wordt gebruikt bij de behandeling van slaapapneu. Dit is een aandoening waarbij iemand regelmatig stopt met ademhalen tijdens de slaap. Het CPAP-apparaat werkt door luchtdruk in de neus of mond te blazen, waardoor de luchtwegen open blijven tijdens de slaap en de patiënt kan blijven ademhalen. Dit kan helpen om vermoeidheid, hoofdpijn, en concentratieproblemen te verminderen, en het kan ook bijdragen aan een verbetering van de hart- en vaatziekten.

Niet alleen voor jou maar ook voor je partner! Gedaan met snurken vanaf dag één!  Weinig mensen beseffen dat ze zuurstoftekort hebben tijdens hun slaap.   Je snurkt jezelf letterlijk een paar keer per nacht wakker.  Hierdoor is je slaap in verschillende fases onderbroken wat zorgt voor een zwaar hoofd, gemoedswisselingen, hoofdpijn…

​Iedereen kent wel het gevoel van niet uitgeslapen te geraken ondanks een (schijnbaar) goede nachtrust.  Met onze cpap toestellen nemen we al deze problemen aan bij de bron. CPAP toestellen zijn toestellen ter behandeling van APNEU slaapstoornis en ondermeer snurkproblemen. De toestellen geven een constante  druk in de ademhalingswegen en geven als resultaat een regelmatige ademhaling waardoor je in de diepe slaapfase raakt.

Snurken niet zo onschuldig
Niet alleen je partner maar jijzelf raken oververmoeid en gezien je slaap niet optimaal is kan je dit vergelijken met een moeras waarin je langzaam samen wegzakt.  Niet alleen op lichamelijk vlak maar ook op relationeel niveau kan dit zwaar doorwegen. ​Spreek er over met uw arts, er zijn wel degelijk oplossingen voor deze aandoening.

Is een doktersvoorschrift nodig?

Wijl adviseren om uw huisarts/longarts of cardioloog te raadplegen voordat u een CPAP toestel aankoopt. Op deze manier zal het apparaat optimaal afgesteld kunnen worden en komen soms ongekende hartproblemen aan het licht.