Aanbieding!

Back Extension Bank Extreme Pro

895,00 Incl BTW

Back extension bank voor Ultra Professioneel gebruik. Met deze bank train je de grote rugspier. Dit toestel is speciaal ontworpen voor zeer zware belasting.
Dit is één van de belangrijkste oefeningen om de rug te verstevigen. Samen met de buikspierbank is dit een zeer belangrijke oefening om lage rugpijnen en hernias te voorkomen.

Uitverkocht

EAN: N/A Artikelnummer: FITB034L-1-1 Categorie: Tags: , , , ,
merk vps logo

Beschrijving

Back extension bank voor Ultra Professioneel gebruik. Met deze bank train je de grote rugspier.

Dit toestel is speciaal ontworpen voor zeer zware belasting .
Dit is één van de belangrijkste oefeningen om de rug te verstevigen. Samen met de buikspierbank is dit een zeer belangrijke oefening
om lage rugpijnen en hernias te voorkomen.

Rug en buikspieren vormen als het ware een corset en buffer van je ruggengraat. Als deze spieren verzwakt raken door bijvoorbeeld veel zittend werk dan is het resultaat vaak rugpijn. Ook mensen die dagelijks zwaar werk leveren zoals bouwvakkers doen er goed aan hun buikspieren en rugspieren extra te verstevigen op een gezonde manier. Dit toestel is ook zeer nuttig in de physiotherapie.

Dit is een schuine uitvoering van de klassieke back extension bank en is comfortabeler om te trainen. In deze houding is er minder neiging tot overstrekken van de rug. Deze oefening wordt ook Hyper-Extension genoemd in de fitness wereld.

 

 

Merk

VPS

VPS International is gespecialiseerd in fitness en gevechtsportmateriaal in het hogere kwaliteitssegment van de markt. VPS is gevestigd in Merchtem België.

merk vps logo

Extra informatie

Gewicht 25 kg